Accountancy

‘Met accountancy bedoelen jullie mijn jaarrekening opstellen?’ Nee, daar begint het pas. We adviseren bij het opstellen en beoordelen van een ondernemingsplan, bij bedrijfsopvolging en financieringsaanvragen. Daarnaast richten we ons ook op accountantsverklaringen, subsidieaanvragen en verschillende wettelijke voorschriften plus de daarbij behorende handelingen en adviezen die daarbij komen kijken.

En er is nog meer. We adviseren ondernemingen over de inrichting van administratieve processen en bovendien de eventueel mogelijke verbetering hiervan. Wij kunnen een belangrijke rol vervullen als sparringpartner voor u als ondernemer. Doordat we zelf ook ondernemen en inzicht hebben in vele bedrijven en branches, stellen we onze kennis graag aan u ter beschikking.

Alletto Accountants en Adviseurs B.V. is aangesloten bij:

  • NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants)
  • RB (Register Belastingadviseurs)
  • FFP (Gecertificeerde financieel planner)
  • Novak

Dit waarborgt de kwaliteit van onze beroepsuitoefening. Accountancy is veel meer dan de meeste mensen denken, en dat brengen wij graag in de praktijk.

Ook financiële rust?

Laat u daarbij verrassen door de persoonlijke aanpak van Alletto! We informeren u graag geheel vrijblijvend over wat wij voor u kunnen betekenen onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee of glas water.

Neem contact op